Nικητές ομίλων, champions league - europa.

Η γκαντεμιά των πέναλντι που είχαμε πέρυσι φαίνεται να μας ακολουθεί ακόμα ένα χαμένο πέναλντι στο Βεστφάλεν (όπου στη συνέχεια θα ανάγκαζε τον Αγιαξ να ανοιχτεί) και ένα εύστοχο πέναλντι στο 89 στο ματς της Κροουλι (στη συνέχεια η φιλοξενούμενος είχε και δοκάρι) το οποίο μας χάλασε την τριάδα με 17,5 απόδοση, μας κράτησαν μακριά από το ταμείο. Σήμερα οι αποδόσεις που υπάρχουν στα ματς του Champions League δε μου αρέσουν καθώς υπάρχουν πολλά φαβορί και για αυτό το λόγο προτιμώ να ασχοληθώ με τους νικητές των σημερινών ομίλων καθώς και με κάποιους αυριανούς.

Όμιλος F
Λιλ και Μπατε Μπορισοφ σε αυτόν τον όμιλο θεωρώ ότι δεν έχουν καμιά ελπίδα για την πρώτη θέση και αυτή θα κριθεί ανάμεσα σε Μπάγιερν και κατα δεύτερο λόγο Βαλένθια, αντί να παίξω το σημερινό άσσο θα προτιμήσω να παίξω την πρωτιά στον όμιλο

Όμιλος Η
Πέρυσι η Μαντσεστερ μας πόνεσε στους νικητές ομίλων και μάλιστα έμεινε και εκτός συνέχειας Europa League πιστεύω ότι φέτος ο "παππούς" λόγω της περσινής αποτυχίας θα βάλει μυαλό και δε θα κατεβάζει τα δεύτερα, στην πρωτιά στον όμιλο θα βοηθήσουν και οι αδύναμοι αντίπαλοι με τους οποίους έχει κληρωθεί.

Όμιλος Α - Europa League
Πριν 2-3 χρόνια η πρόταση για πρωτιά ομίλου σε αυτόν τον όμιλο για την άγνωστη τότε στο ευρύ κοινό Ανζι Μακχακάλα θα φάνταζε μόνο για αστείο. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει οι Ρώσσοι έχουν ρίξει πολλά λεφτά, πολλοί γνωστοί παίχτες (Ετό κυρίως αλλά και Ντιαρά, Ζιρκοφ, Μπουσουφά, Τραορέ, Σαμπα) έχουν αφήσει μεγάλες ομάδες για τα πετροδόλαρα της Ανζι. Αντίπαλοι της δυο ξεπεσμένοι γίγαντες, Λιβερπουλ και κυρίως Ουντινέζε έχουν χάσει τη δύναμη των τελευταίων χρόνων αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι Αγγλοι και Ιταλού πολλές φορές υποβαθμίζουν το θεσμό, καθώς και τη μοναδική ευκαιρία των παιχτών της Ανζί να παραμείνουν στο Ευρωπαϊκό προσκήνιο και να μη "χαθούν" πιστεύω ότι οι τιμές αουτσαίντερ που βρίσκουμε δεν είναι σωστές και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε.


Όμιλος Β - Europa League
Εδώ ποντάρω ξεκάθαρα στον πιο φορμαρισμένο επιθετικό της Ευρώπης και στο γεγονός ότι οι Ισπανοι (σε αντίθεση πολλές φορές με Άγγλους και Ιταλούς) δεν υποτιμούν το θεσμό. Η ομάδα του Σιμεόνε πέρυσι κατέκτησε το θεσμό και φέτος με Πιλσεν, Χαποελ και Ακαντέμικα πιστεύω οτι δε θα δυσκολευτεί να κερδίσει την πρώτη θέση στον όμιλο ώστε να προσπαθήσει να υπερασπίσει το στέμμα της.

Πρόταση 1 Δυνατή.
Νικητής ομίλου F Ch.L. Μπαγιερν @ 1.40
Νικητής ομίλου Η Ch.L. Μαντσεστερ Γιουν.@ 1.25
Νικητής ομίλου Α Europa L. Ανζι @ 2.5
Νικητής ομίλου Β Europa L. Ατλέτικο Μ@ 1.25
Χ 200 UNITS

Πρόταση 2 Σύστημα ρίσκου.
Νικητής ομίλου D Ch.L Μαντσεστερ Σιτι @ 5.00
Νικητής ομίλου Α Europa L. Ανζι @ 2.5
Νικητής ομίλου C Europa L. Φενερμπαχτσε @ 4.5
Νικητής ομίλου F Europa L. Ναπολι @ 2.25
Νικητής ομίλου Η Europa L Ρουμπιν Καζαν @ 3.50
Νικητής ομίλου L Europa L Τβεντε @ 3.00
Σύστημα 3/4/6 36 στήλες Χ 5 UNITS - 180 UNITS


Aρχική κάβα 10.000 units
Προηγούμενο υπόλοιπο 9.980 units
Aνοιχτά πονταρίσματα  0 units
Μακροχρόνια πονταρίσματα  380 units
Νεο υπόλοιπο 9.680 units



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment