Ώρα για στοίχημα...

Μπήκε ο Νοέμβριος.Κατά την άποψή μου,ένας από τους καλύτερους μήνες για στοίχημα μαζί με το Μάιο.Οι ομάδες έχουν πλέον ανοίξει τα χαρτιά τους και έχουν ορίσει τους στόχους τους.
Γνωρίζουμε πλέον τι είναι ικανή η κάθε ομάδα να κάνει,ποιά είναι τα πλεονεκτήματά της και ποιά τα μειονεκτήματα.Με όπλο λοιπόν όλα αυτά τα στοιχεία αλλά και τη φόρμα των ομάδων νομίζω ότι είναι το κατάλληλο σημείο να χτυπήσουμε.Ακολουθεί ο Δεκέμβριος με τη διακοπή σε όλα τα πρωταθλήματα,κάτι που συνήθως κάνει άνω κάτω τις ομάδες και έτσι Ιανουάριος και Φεβρουάριος είναι μήνες που αρκετές φορές κρύβουν εκπλήξεις.

To παιχνίδι μου αυτό το Σουκού θα γίνει κυρίως με επιλογές από την Premier και τη Bundesliga.Μελετώντας τα παιχνίδια της Premier ειδικά μου προέκυψαν σημεία σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια,ωστόσο τα περισσότερα από αυτά κόπηκαν στην τελική διαλογή.Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε..

-Μαν. Γιουν.-Άρσεναλ: Δύσκολα να μην ανοίξει το παιχνίδι,με το τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες.Επιλογές το gg και οver σε απόδοση 1.61 και με περισσότερο ρίσκο το over 3.5 στο 2.5
*8-2 το περσινό αποτέλεσμα.
-Φούλαμ-Έβερτον: Mε άνεση σκοράρουν φέτος οι δύο ομάδες,επιλογή το over στο 1.8 που ευννοείται και από την παράδοση.
-Σούονσι-Τσέλσι: Δύσκολη έξοδος για την Τσέλσι,όμως περιμένω να πάρει και κάποιο ευνοικό σφύριγμα αν χρειαστεί,μετά και όσα έγιναν στον αγώνα με την Μάντσεστερ.Ικανή να σκοράρει η Σουόνσι,επιλογή το 2&over στο 2.5
-Γουέστ Χαμ-Σίτι: Δέχεται και πετυχαίνει εύκολα γκολ η Σίτι,που με τον ένα η τον άλλο τρόπο καταφέρνει στο τέλος να πανηγυρίζει τη νίκη.Επιλογή το 2&over στο 2.37


-Αννόβερο-Άουγκσμπουργκ: Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα το Αννόβερο θα καταφέρει να σπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Άουγκσμπουργκ,που επιθετικά δεν λέει και πολλά.Επιλογή το 1.8
-Ντόρτμουντ-Στουτγκάρδη: Δείχνει να ξυπνάει η Στουτγκάρδη στα τελευταία και πιστεύω πως είναι ικανή να σκοράρει σήμερα κόντρα στην Ντόρτμουντ με τα φετινά προβλήματα στην άμυνα.Επιλογή εδώ το gg στο υψηλό για τα δεδομένα 1.72 ενώ δε θα κρύψω πως κάνω σκέψεις για το διπλό.
-Χόφενχαιμ-Σάλκε: Σκοράρει κατά ριπάς η Σάλκε και κόντρα στη χειρότερη άμυνα της Bundesliga περιμένω να σκοράρει 2 γκολ και πάνω.Επιλογή το Πρώτη ομάδα που θα πετύχει δύο τέρματα-Σάλκε στο 2.1
-Αμβούργο-Μπάγερν: Η φόρμα και η παράδοση των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τις εξωπραγματικές αποδόσεις με αναγκάζουν να κοιτάξω την κόντρα της Μπάγερν.

-Ατρόμητος-Πανθρακικός: 6 παιχνίδια χωρίς νίκη  για τον Ατρόμητο και νομίζω πως ο Πανθρακικός είναι ο κατάλληλος αντίπαλός για να σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί.Στο 1.55 ο άσσος.
-Αστέρας Τρίπολης-Πας Γιάννενα: Σταθερά καλός φέτος ο Αστέρας,δυνατός και φέτος στην έδρα του.3-0-0 η παράδοση,στο 1.8 ο άσσος.



Δυνατή Πρόταση
Αννόβερο-Άουγκσμπουργκ 1 @1.8
Ντόρτμουντ-Στουτγκάρδη gg @1.72
Mάντσεστερ Γιουν.-Άρσεναλ gg @1.61
x 200 units

Πρόταση 2ημέρου
Ατρόμητος-Πανθρακικός 1 @1.55
Μαν. Γιουν.-Άρσεναλ over @1.61
Aστέρας Τρ.-Πας Γιάννενα 1 @1.8
Νάπολι-Τορίνο 1 @1.5
x 150 units

Πρόταση Ρίσκου
Γουέστ Χαμ-Σίτι 2&over @2.37
Σουόνσι-Τσέλσι 2&οver @2.5
Φούλαμ-Έβερτον over @1.8
Xόφενχαιμ-Σάλκε Πρώτη στα 2 γκολ Σάλκε @2.1
x 50 units

Πρόταση Βόμβα
Ντόρτμουντ-Στουτγκάρδη Χ2 (Ανοχτή διπλή) @5.0-7.25
Αμβούργο-Μπάγερν 1Χ @3.25
Παρί-Σεντ Ετιέν Παρί νίκη με 1 γκολ διαφορά @3.4
x 10 units = 20 units

Mακροχρόνια Πρόταση
Εντόπισα ένα ειδικό στοίχημα στη William Hill που θεωρώ οτί υπάρχει σημείο με πολύ μεγάλη αξία.Νικητής Α1 χωρίς Ολυμπιακό-Παναθηναικό ο Πανιώνιος στο @2.4 .Πραγματικά δε βρίσκω ομάδα που θα μπορέσει να κοντράρει τον Πανιώνιο για την 3η θέση καθώς ο Κολοσσός είναι πολύ αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι και ο ΠΑΟΚ που είναι επίσης αποδυναμωμένος,βρίσκεται ήδη 2 νίκες πίσω.

Νικητής Α1 χωρίς Ολυμπιακό/Παναθηναικό - Πανιώνιος @2.4 
x 250 units


Update 15:47
Nυρεμβέργη-Βόλφσμπουργκ 2 @2.8
Χοφενχαιμ-Σάλκε Πρώτη στα 2 γκολ Σάλκε @2.1
Λιβόρνο-Μπάρι gg @1.8
x 45,7 units

Aρχική κάβα 10.000 units
Προηγούμενο υπόλοιπο 10.115,7 units
Aνοιχτά πονταρίσματα 465,7 units
Mακροχρόνια Στοιχήματα 250 units
Νεο υπόλοιπο 9.400 units



www.stoiximan.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment